Ponydagen

Hou je van paarden en pony’s? Ben je graag buiten en hou je ervan om pony’s te borstelen, knuffelen en samen met hen aan het werk te gaan?

Dan ben je op het juiste adres. Op onze ranch beleef je superleuke momenten met onze pony’s/paarden. Hier leer je op een speelse manier meer over natural horsemanship en kan je ervaren hoe het is om samen met je paard een band op te bouwen.

Op het programma van onze ponydagen staan vele leuke dingen: pony’s poetsen en borstelen, pony’s versieren, grondwerk, rijden/buitenrit, een parcours maken en afleggen, spelletjes (horseboarden) , …

Je hoeft geen ervaring te hebben. Onze instructeurs zullen jullie begeleiden zodat jullie een onvergetelijke dag beleven op onze ranch.

Image

Armani

Image

Snoopy

Image

Kiki

Image

Betty

Data ponydagen

Zaterdag 13/04/24 14u00-17u00  VOLZET
Maandag 20/05/24 10u30-15u30  
Zondag 16/06/24 10u30-15u30  
 

Prijs:

Volledige dag  € 90 van 10u30 tot 15u30 – inclusief lunch en drankje
Halve dag € 60 van 14u00 tot 17u00 – inclusief een snack en drankje

Info voor de ouders:

Kinderen worden op de ranch bewust gemaakt in welke zones je paard je niet kan zien en hoe je kan anticiperen op het gedrag van je pony of paard. Ze leren dat een paard niet alles tegelijkertijd kan verwerken en dat ze dus af en toe een pauze nodig hebben. Onze paarden zijn hier rustig omdat ze niet op stal staan maar in kudde leven.

Alle kinderen zijn bij ons welkom. Wij gaan rustig met de kinderen om en hebben engelengeduld. We leggen graag alles op het niveau van het kind uit en herhalen met plezier. Het is voor ons belangrijk dat uw kind een fijne dag/middag beleeft en met plezier terugdenkt aan de leuke tijd op onze ranch.

Natuurlijk is en blijft een paard een vluchtdier. Dus veiligheid staat bij ons voorop. Kinderen dienen op onze ponydagen gepaste kledij en schoeisel te dragen. Voor het rijden is het dragen van een tok verplicht. Indien er geen tok voorhanden is kunnen wij u deze in bruikleen geven.