Dagcursus grondwerk

Starter basic grondwerk:

Grondwerk zorgt ervoor dat jouw communicatie verbetert tussen jou en jouw paard. Het zorgt ervoor dat jij hem vragen kan stellen, hem oefeningen of opdrachten kan uitleggen. Zo bouwt het paard genoeg vertrouwen en respect op om een antwoord te gaan zoeken. Maar ook voldoende vertrouwen om een vraag aan jou te stellen. Doordat je de communicatie verbetert, ga je deze vragen herkennen en ga je ze ook kunnen beantwoorden. Op deze manier ontstaat er een samenwerking.

Betere communicatie, een prettigere samenwerking, meer plezier met je paard, zijn genoeg redenen om met grondwerk te starten

Basic advanced grondwerk:

Deze opleiding is een aanvulling op de starter basic opleiding. Grondwerk zorgt er ook voor dat je het paard in zijn geheel kan bekijken; zo leer je jouw paard beter kennen. Wat voor een karakter heeft hij eigenlijk? Waar wordt hij snel gestrest van en hoe laat hij dit zien? Waar wordt hij boos van? En hoe ziet hij er dan uit? Als je dit leert zien, herken je het ook wanneer je erop zit. Dit zorgt ervoor dat je jouw paard kan helpen met deze emoties en hem zo beter kan leiden. Uiteindelijk creëer je dus een veilige situatie.

Data dagcursussen grondwerk

Zondag 10 december 2023 - Starter Basic grondwerk - 10u tot 17u
Zondag 4 februari 2024 - Basic advanced grondwerk - 10u tot 17u
Zondag 24 maart 2024 - Starter Basic grondwerk - 10u tot 17u
Zondag 05 mei 2024 - Basic advanced grondwerk - 10u tot 17u

Praktisch

Een dagcursus kost € 125/dag.

Wij voorzien een heerlijke lunch.
Je kan met je eigen paard komen of een lespaard van ons gebruiken.