Where freedom meets passion

Privélessen

Onze privélessen zijn voor elk niveau. Zowel beginnende als gevorderde ruiters kunnen bij ons terecht.

Privélessen zijn ideaal als kennismaking met Natural Horsemanship.
Voor beginners starten we met grondwerk waar we werken aan de communicatie met het paard. We leren je verschillende oefeningen waar wederzijds respect en vertrouwen centraal staan. Door het grondwerk zal de band met het paard verbeteren en leer je het paard beter kennen. Hierdoor wordt het rijden veiliger.

Ben je al een ervaren ruiter en wil je kennismaken (of je meer verdiepen) in Natural Horsemanship dan kan dit ook zeker in een privéles. Samen met de instructeur heb je zelf ook inspraak hoe je de les invult.

Ook als je voelt dat je wat onzeker bent, of angstig, … kan een privéles soelaas brengen. Het voelt dan fijn wanneer je een instructeur dicht bij je hebt.

Praktisch:

Wij hebben verschillende lespaarden ter beschikking. Als je een eigen paard hebt, is het uiteraard mogelijk om met je eigen paard les te nemen.

Prijs:

Les met 1 persoon: € 45
Les met 2 personen: € 30 p.p
Les met 3 personen: € 25 p.p

Een toeslag van € 5 per persoon wordt aangerekend als je materiaal en/of paard van ons gebruikt.

Indien je met meer dan 3 personen in een aparte groep tezamen les wil volgen vragen wij jou het contactformulier in te vullen.

Privélessen kan je boeken door een mail te sturen naar info@libertyranch.be best met vermelding van je telefoonnummer. Wij nemen dan spoedig contact met je op om een les in te boeken.