LIBERTY RANCH - EXPERIENCE DAY
Zaterdag 29 april 2023

Liberty Ranch - Experience Day Part 2

WHERE FREEDOM MEETS PASSION

Liberty Ranch - Het (p)aardsparadijs, voor paard en ruiter!
Wij verwelkomen jullie graag op onze Experience Day (part 2). Een echte familiedag vol met demo’s, lezingen, activiteiten, een gezellige markt, …

Zet 29 april alvast in je agenda. Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten.

Wij zijn nog volop aan de slag en zullen dus geregeld toevoegingen doen in de programmatie. Hieronder kan je de eerste informatie omtrent lezingen, demo’s en activiteiten vinden.

Demo's

Dierentolk - Charlotte Franck

Charlotte Franck is dierentolk. “We zijn de band met dier en natuur een beetje kwijtgeraakt”. Ze hebben allemaal iets te vertellen, en Charlotte vertaalt die boodschappen voor het baasje zodat er een diepere band tussen mens en dier ontstaat.

Heb je het gevoel dat hij/zij je iets wil vertellen? Het gevoel dat je dier zich niet goed voelt? Gewoon uit nieuwsgierigheid? ….

Lezingen

Wormen bij paarden. Hoe ga je best te werk? - Nicky Chantrain

Na de oprichting van een werkgroep rond het wormenbeleid op de Liberty Ranch heeft Nicky Chantrain zich in deze materie verdiept.

Nicky zal in deze lezing de belangrijkste weetjes over wormen overlopen, met nuttige tips voor elke paardeneigenaar rond wormenbestrijding, zodat je dan zelf kan beslissen om eventueel – steeds in overleg met je dierenarts – de aanpak van wormen voor jouw paard bij te sturen.

Activiteiten

Springkasteel

Voor de kleinsten onder ons is er een springkasteel waar ze zich op kunnen uitleven.

Markt / standen

Kom zeker ook een kijkje nemen bij onze standhouders. Het zijn één voor één fantastische mensen, projecten, producten, therapieën, … Ze geven graag een woordje uitleg over hun vak, passie, hobby, …

Liberty Ranch Western-shop

Liberty Ranch beschikt over een ruime Natural Horsemanship-winkel waar je allerlei paardenspullen kan kopen. Van touwhalsters met een uniek sluitsysteem, trainingssticks, hoofdstellen tot zadels. Ook kan je bij ons verschillende verzorgingsproducten voor je paard vinden zoals borstels, anti-klit spray, shampoo, ...