Yoga

Wil je je energie een boost geven en je lichaam en geest in balans brengen? Dan is onze 10 weekse yogasessie perfect voor jou!

Tijdens deze lessen zul je de kracht van yoga ontdekken en de voordelen ervaren die het kan bieden voor zowel je fysieke alsook je mentale welzijn. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom.

Gedurende de 10 weken zullen we verschillende houdingen verkennen, ademhalingsoefeningen doen en ontspanningsoefening ontdekken.

Naast de fysieke voordelen zoals kracht en flexibiliteit, kan yoga je ook helpen om stress te verminderen en meer innerlijke rust te vinden. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en even de tijd voor jezelf te nemen.

De yogalessen zullen gebaseerd zijn op pralaya yoga met een vleugje ashtanga yoga

Pralaya yoga:

Dit is een vorm van yoga die zich richt op het versterken van de kernspieren en het vergroten van de flexibiliteit. Tijdens deze houdingen zal er veel aandacht besteed worden aan de “vergeten” spieren om zo het lichaam goed uit te lijnen, met als voordeel blessures te voorkomen of te verminderen.

Ashtanga yoga:

Ook dit is een dynamische vorm van yoga, met als focus het synchroniseren van de ademhaling met de houdingen. In de ashtanga wordt er een vaste volgorde van houdingen aangehouden. De yogahoudingen worden gesynchroniseerd met een diepe en bewuste ademhaling. Door het beoefenen van een vleugje Ashtanga zullen we kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen vergroten.

De yogalessen worden gegeven op een bijzondere locatie, namelijk de Liberty Ranch te midden van de prachtige energie die de aanwezige paarden met zich meebrengen.
Wacht niet langer en neem de eerste stap naar een meer gebalanceerd leven in 2024.

Schrijf je vandaag nog in voor onze 10 weekse yogasessie. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen op de mat.

Data yoga:

Initiatieles / proefles (gratis)
Maandag 08/01/24 19.30u
Dinsdag 09/01/24 09.30u

 

10-lessenreeks  
Maandagen Startdag 15/01/24* 19.30u
Dinsdagen Startdag 16/01/24* 09.30u


*je schrijft in voor een 10-weken programma. Dus iedere week les vanaf de startdag.

Praktisch:

Prijs : € 100 / 10 lessen


Meebrengen:

  • Een dekentje

  • Een eigen yoga matje en/of yogablokken zijn welkom, heb je er geen dan voorzien wij dit. 

  • Een paar propere sokken (of blote voeten)